Raudonasis sausas
Vynas jaunatviškas, gaivus, dinamiškas, švelnus, šiltas ir harmoningas kvepia šilta vasara tarp prinokusių raudonųjų uogų. Lengvai geriamas, jaunų vynmedžių( apie 10 metų) vynas.
Likutinis cukraus kiekis vyne: 7-8 g/l.
Tiekti 14-16°C prie vytinto kumpio, picų, pastos (Apulijos "ausyčių") su mėsos padažu, fokačios, farširuotų baklažanų.
„Tenuta Giustini“ vyninė, įkurta 2005 m., puoselėja aukščiausius kokybės standartus. Jie augina tik aukščiausius standartus atitinkančias vynuoges, renka jas rankomis ir pasikliauja natūraliais gamtos ciklais. Kiekviename vyno laše atsispindi keturių kartų vyndarių patirtis. „Metai po metų, derlius po derliaus, stengiamės tobulėti patys ir tobulinti vyną, kurį pilstome į butelius. Siekiame sukurti vyną, kuris brangintų praeities patirtį, atspindėtų dabarties tendencijas ir priimtų ateities iššūkius.“ Vyninei vadovauja Giuseppe Papadopoli kartu su sūnumis Salvatore ir Federico. Ši graikų kilmės šeima rado savo namus Apulijoje.
Vyno stilius
„Tenuta Giustini“ vynai pasižymi intensyviu charakteriu, atspindinčiu Apulijos regiono saulę ir dirvožemį. Tai sodrūs, aromatingi vynai, puikiai tinkantys tiek kasdieniam mėgavimuisi, tiek ypatingoms progoms.
Prestižiniai vynuogynai
„Tenuta Giustini“ valdo vynuogynus, esančius Apulijos regione, garsėjančiame savo palankiomis sąlygomis vynuogėms auginti:
Šie vynuogynai pasižymi unikaliu dirvožemiu ir klimatu, kurie suteikia vynams išskirtinį charakterį.
Brandinimas ir vartojimo laikotarpis
„Tenuta Giustini“ vynai pasižymi geru balansu tarp jaunatviškumo ir brandos potencialo. Dėl sodraus skonio ir švelnių taninų, šiais vynais galima mėgautis jau jaunystėje. Vyninė siekia, kad jų vynai būtų tinkami mėgautis įvairiomis progomis.