Raudonasis sausas
Calùra itališkai reiškia karštis, toks ir vyno stilius - alsuojantis Apulijos saulės karščiu: minkštas, salstelėjęs, apvalus. Vynuogės 15-20 dienų džiovinamos ant vynmedžio. Po to vyksta maceracija ir 8 dienas trunkanti alkoholinė fermentacija naudojant atrinktas mieles kontroliuojamoje 24-26 °C temperatūroje. Vynas 3 mėnesius brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse. Sodriai raudonas rubino spalvos vynas atsiskleidžia per prinokusių vaisių, braškių uogienės ir gervuogių, džiovintų slyvų aromatus. Kompleksiškumo suteikia, elegantiški, apgaubiantys kakavos ir tabako kvapai. Skonyje dominuoja nokios uogos, sultinga tekstūra sukuria ilgai išliekančio poskonio įspūdį.
Tiekti 14-16°C prie picos, daržovių ir mėsos troškinio arba šokoladinių desertų.
„Tenuta Giustini“ vyninė, įkurta 2005 m., puoselėja aukščiausius kokybės standartus. Jie augina tik aukščiausius standartus atitinkančias vynuoges, renka jas rankomis ir pasikliauja natūraliais gamtos ciklais. Kiekviename vyno laše atsispindi keturių kartų vyndarių patirtis. „Metai po metų, derlius po derliaus, stengiamės tobulėti patys ir tobulinti vyną, kurį pilstome į butelius. Siekiame sukurti vyną, kuris brangintų praeities patirtį, atspindėtų dabarties tendencijas ir priimtų ateities iššūkius.“ Vyninei vadovauja Giuseppe Papadopoli kartu su sūnumis Salvatore ir Federico. Ši graikų kilmės šeima rado savo namus Apulijoje.
Vyno stilius
„Tenuta Giustini“ vynai pasižymi intensyviu charakteriu, atspindinčiu Apulijos regiono saulę ir dirvožemį. Tai sodrūs, aromatingi vynai, puikiai tinkantys tiek kasdieniam mėgavimuisi, tiek ypatingoms progoms.
Prestižiniai vynuogynai
„Tenuta Giustini“ valdo vynuogynus, esančius Apulijos regione, garsėjančiame savo palankiomis sąlygomis vynuogėms auginti:
Šie vynuogynai pasižymi unikaliu dirvožemiu ir klimatu, kurie suteikia vynams išskirtinį charakterį.
Brandinimas ir vartojimo laikotarpis
„Tenuta Giustini“ vynai pasižymi geru balansu tarp jaunatviškumo ir brandos potencialo. Dėl sodraus skonio ir švelnių taninų, šiais vynais galima mėgautis jau jaunystėje. Vyninė siekia, kad jų vynai būtų tinkami mėgautis įvairiomis progomis.