Raudonasis sausas
Vynas daromas iš atskiro Santa Spirito vynuogyno, augančio šiaurinėje Etnos ugnikalnio papėdėje 700/750mvjl, mikštame, vulkaninių pelenų turtingame dirvožemyje. Vynmedžių amžius 40-100 metų. Fermentacija vykdyta nuolat palaikant 28-30° C temperatūrą. Po savaiminės malolaktinės fermentacijos vynas 16-18 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo stainėse ir didelėse ąžuolinėse talpose. Prieš išpilstant vynas dar 1 mėn. laikytas nerūdijančio plieno talpose.
Vynas atsiskleidžia per kompleksiškus gėlių aromatus, o burnoje dominuoja šviežių raudonųjų vaisių natos bei ilgas ir minerališkas poskonis.
Tiekti 16- 18° C temperatūros prie troškintos kiaulienos, tuno kepsnio, pastos su mėsišku padažu, sūrių.
Ūkis įsikūręs šiauriniuose Etnos ugnikalnio šlaituose su vynuogynais tarp Solicchiata kaimo ir Randazzo miesto. Vietovėje, kuri istoriškai pripažinta geriausia Sicilijoje raudonųjų vynuogių augaviete, tai nepaprasta vieta - ši „sala saloje“, tai yra Etna, kurią pasirinkome mes su broliu, nors kartais tikiu, kad iš tikrųjų vieta mus pasirinko. Vieta, kur gamta yra palaidūnė, bet kartu sunki. Mes stengiamės išreikšti rafinuotą ir daugialypį šios vulkaninės žemės mikroklimatą. Ūkio filosofija paprasta. - atsižvelgiant į ekstremalų klimatą ,subtiliai valdyti vynuogynus.