Raudonasis sausas
Vynuogių sultys fermentuojamos medinėse talpose. Ilga, lėta vyno maceracija vykdoma žemoje temperatūroje. Melolaktinis virsmas ir vyno brandinimas vyksta naujose prancūziškose ąžuolo statinėse.
Tamsios vyšnių raudonumo spalvos vynas kvepia mėlynių, šilkmedžio uogų, espreso kavos ir brendyje mirkytų vyšnių aromatais. Burnoje vynas pilno kūno, elegantiško stiliaus. Juntami sodrūs taninai.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie raudonos mėsos (jautienos kepsnio) ir žvėrienos troškinių.
1994 m. britas Jonathanas Malthusas įgyvendino savo seną svajonę – pardavė jam priklausančią pramonės inžinerijos firmą ir nusipirko vynuogyną pačioje Prancūzijos vyndarystės širdyje – Bordo, Saint-Emillione.
Ten jis prisidėjo prie maištingo garagistes judėjimo, kuriam priklausė išradingi mažų vynuogynų savininkai, siekę gaminti mažus kiekius unikalaus, žaismingo vyno, pasižyminčio koncentracija, tačiau išlaikančius lengvą vaisiškumą.
J. Malthuso vynai greitai iškovojo pripažinimą konservatyviajame Bordo regione: drąsios vyndarystės technologijos (ypatingai maži derliai, dvigubas vynuogių perrinkimas, fermentavimas žemoje temperatūroje) padėjo britų vyndario vardui atsidurti Saint-Emilliono grand cru sąraše.