Japoniškas viskis brandintas ‘Cabernet Sauvignon’ ir ‘Pinot Noir’ vyno statinėse 3+ metų.
Aromatas: vanilė, ąžuolo prieskoniai, datulė, medus, graikiniai riešutai, tropiniai vaisiai
Skonis: karamelė, cinamonas, rudasis cukrus, slyvos, vyšnios
Poskonis: ilga, cinamonas, juodoji arbata
"Mars" spirito varykla, įsikūrusi vaizdingame Kagošimos regione Japonijoje, yra tradicinio meistriškumo ir novatoriškos dvasios švyturys. Nuo 1985 m. "Mars" darykla nuolat plečia japoniško viskio gamybos ribas, derindama senąsias technologijas su šiuolaikinėmis žiniomis, kad sukurtų neprilygstamą skonio ir charakterio išraišką.
Vadovaudama atsidavusių meistrų komandai, "Mars" didžiuojasi tuo, kad renkasi tik geriausius ingredientus - nuo vietoje auginamų miežių iki tyro šaltinio vandens, gaunamo iš aplinkinių kalnų. Kiekvienas distiliavimo proceso etapas yra kruopščiai prižiūrimas, taip užtikrinant išskirtinių skonio savybių vientisumą.
Garsėjanti savo įsipareigojimu kokybei ir dėmesiu detalėms, "Mars" distiliavimo gamykla gamina įvairius viskius, kurių kiekvienas turi savo istoriją. Nesvarbu, ar tai būtų švelnūs ir subtilūs jų single malt viskiai, ar sudėtingi mišiniai, kiekvienas "Mars" butelis liudija meistriškumą ir aistrą, kurie apibūdina japonišką viskį.
Pasaulyje, kuriame tradicijos dera su naujovėmis, "Mars" spirito varykla yra puikus meistriškumo pavyzdys, nuolat siekiantis praplėsti viskio galimybių ribas. Su kiekvienu gurkšniu viskio entuziastai kviečiami leistis į atradimų kelionę, kurioje turtingo Japonijos paveldo dvasia susipina su begalinių galimybių pažadu.