Teeling Douro Old Vines Cask Finish viskis brandintas burbono statinėse, po to 14 mėnesių portugališko raudonojo vyno statinėse iš Douro slėnio. Išpilstomas nenaudojant šaltosios fermentacijos.
Vario raudonumo, intensyvus, atsiskleidžiantis per saldžiųjų prieskonių ir medienos aromatus. Burnoje išsiskiria puikiu balansu, išraiškingais taninais bei prieskonių ir vaisių natomis.
Teeling‘ų šeimos tikrai nepavadinsi naujokais viskio amate. Kaip ir nepavyks nuginčyti to, kad jie šiuo metu jau yra palikę ryškų pėdsaką airiško viskio istorijoje. Šios šeimos naujai pastatyta viskio distilerija Dubline nė neketina sustoti, bei yra pasiruošusi ir toliau mus visus stebinti. Walter Teeling buvo pirmasis šeimos atstovas pradėjęs daryti viskį dar 1782 metais. Anuomet airiškas viskis garsėjo savo kokybe, o Dublinas buvo vadinamas premium viskio sostine. Nenuostabu, jog Walter Teeling laikais šiame Airijos mieste knibždėte knibždėjo viskio distiliuotojų. Iki šių dienų išlikusiuose airiško viskio istorijos šaltiniuose nurodoma, kad Dublino centre, vos keleto mylių spinduliu, tais laikais veikė net 37 distiliuotojai. Dublino viskio aukso amžius nesitęsė amžinai. Vienas paskui kitą sekę sunkūs išbandymai (pasauliniai karai, sausas įstatymas JAV - didžiausioje airiško viskio rinkoje, pasaulinė ekonominė krizė ir t.t.) Dublino viskio gamintojams nepraėjo be pasekmių. Jie buvo priversti užsidaryti, todėl viskio gamybos šiame mieste tiesiog nebeliko... Jack ir Stephen šiuo metu yra Teeling‘ų šeimos viskio tradicijų tęsėjai. Šių vyrukų naujai pastatyta viskio darykla The Teeling Whiskey Distillery turi net keletą svarbių istorinių reikšmių. Ji stovi toje pat vietoje, kur savo veiklą pradėjo pirmasis šeimos distiliuotojas, bei, po daugiau kaip 125 metų pertraukos, sugrąžino viskio gamybą į Airijos sostinę Dubliną.