"Ąžuolo karūna daug apie šį viskį pasako. Tai didingas karalius ir jo įtaka skonio karalystėje didžiulė." - taip apie šio viskio etiketę pasakojimą pradeda Compass Box atstovas. Joje esantis piešinys vaizduoja škotiško salyklinio viskio transformaciją, kuri įvyksta dėl jo brandinimui naudojamų statinių.
Daug metų „Compass Box” dirba su chereso statinių tiekėju Jose y Miguel Martín iš Chereso regiono Ispanijoje. Su jo pagalba, šiam viskio leidimui buvo surasta daug cheresu prisodrintų ir raudonojo vyno statinių.
„Crimson Casks” mišinyje - viskiai iš Glen Moray, iš neįvardijamos daryklos šalia Aberlour; iš Benrinnes, iš Teaninch ir iš „Compass Box” sugalvoto Aukštikalnių mišinio. Beveik visi šie viskiai brandinti chereso statinėse, išskyrus viena dalis - ispaniško raudonojo vyno, kita prancūziško ąžuolo statinėse.
Aromatas: šokoladinis pyragas, gvazdikėliai, kardamonas, slyvų, juodųjų serbentų uogienė.
Skonis: vyšnių, slyvų, irisų, kardamono natos.
Poskonis: razinų, irisų, rudo cukraus.