Baltasis sausas
Vynas, padarytas iš atskiro Kreutles vynuogyno kvepia pievų žolelėmis, šviežių apelsinų žievelėmis, tabako lapais, baltaisiais rabarbarais, obuoliais, kriaušėmis, agrastais. Gaivios rūgšties, puikios struktūros, baltųjų vaisių minerališko poskonio. Rekomenduotinas vartojimas iki 2035 metų.
Likutinis cukraus kiekis: 1g/l
Rūgšties kiekis: 4,0g/l
Tiekti 8-10 °C prie vėžiagyvių, midijų, austrių, spagečių su moliuskais, kalakutienos su špinatų koše, naminės paukštienos patiekalų.
"Weingut Emmerich Knoll" – vienas žymiausių tradicinių Austrijos vyno ūkių, valdantis kelis istorinius Vachau vynuogynus. Vynas iš ‘Grüner Veltliner’ ir 'Riesling‘ vynuogių pasižymi įspūdinga skonio koncentracija ir ilgaamžiškumu, neretai prilygsta baltiesiems Burgundijos vynams. Žymioji barokinė vyno etiketė vaizduoja šv. Urboną – vynininkystės globėją. Šio ūkio „smaragdai“ yra vieni labiausiai vertinamų pasaulyje.