Raudonasis sausas
Vynas - Bosas, talpinantis savyje daug kūno, daug charakterio, daug sielos.
Vyno pavadinimas "Admiral" kyla iš vynuogynuose gyvenančio ir taip pat vadinamos drugelio rūšies (lot. Vanessa atalanta).
Vynuogynų dirvožemyje dominuoja priemolis ir smėlis. Zweigelt vynuogės sudaro didžiąją žaliavos dalį vyno gaminimui. Likusių vynuogių kiekiai, vyno gaminimui, priklauso nuo metų derliaus kiekio ir vynuogių kokybės. Kiekvienos vynuogių rūšies sultys pasibaigus maceracijai ir fermentacijai, brandinamos atskirai. Brandinimui naudojamos naujos prancūziško ąžuolo statinės.
Intensyviai tamsios rubino spalvos vynas kvepia gervuogių, mėlynių džemo aromatu. Cinamono, dūmo ir cukruotų apelsinų žievelių aromatai puikiai dera su galingu juodųjų uogų skoniu burnoje. Vyno skonio balansą įtvirtina stiprūs taninai ir gaivi bruknių uogų rūgštis.
Vyno vartojimo potencialas iki 2030 metų.
Pateikti 16 - 18 °C temperatūros prie keptos avienos ar elnienos kepsnių, brandžių kietųjų sūrių (Gruyere).
Dark ruby with purple reflections. Already approachable. There's a spicy undertone to the dark berry confit, delicate liquorice, cassis and herbal notes, along with orange zest and a touch of minerality. Complex and persistent, with taut tannins, ripe blackberry fruit, hints of nougat on the finish and good length. Good ageing potential.
Pöcklių šeimos vyno ūkis yra unikalus ne vien Austrijoje. Išskirtinis šio gamintojo raudonojo vyno stilius yra žinomas toli už šalies ribų. Ūkio vyndarystės pagrindas – brandinimas mažose prancūziško ąžuolo statinėse. Tai suteikia vynui koncentracijos, intensyvumo, tvirtų taninų ir ilgaamžiškumo. Itin sėkmingas jų vynas iš vietinių veislių ir mišiniai su klasikinėmis prancūziškomis veislėmis.