Raudonasis sausas
Vynas - diplomatas, taip jį vadina pats vyndarys. Tai mažasis Admiral’s brolis, turintis savitą tvirtą charakterį.
Vynmedžiai auga žvyro, smėlio ir molio dirvožemyje. Vynas brandintas 18 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse, iš kurių 60 % naujos.Tamsios rubino spalvos vynas kvepia nokiomis vyšniomis, saldžiomis slyvomis, figomis, šalaviju, kedro riešutais, kepinių prieskoniais. Sultingas, vidutinio tvirtumo taninų, pikantiškas. Ilgo minerališko poskonio.
Vyno brandinimo potencialas iki 2034 metų.
Likutinis cukraus kiekis - 1,2g/l
Rūgšties kiekis - 5,4g/l
Tiekti 16–18 °C prie raudonos mėsos troškinių, kepsnių, ant grotelių keptų dešrelių, brandintų sūrių.
Pöcklių šeimos vyno ūkis yra unikalus ne vien Austrijoje. Išskirtinis šio gamintojo raudonojo vyno stilius yra žinomas toli už šalies ribų. Ūkio vyndarystės pagrindas – brandinimas mažose prancūziško ąžuolo statinėse. Tai suteikia vynui koncentracijos, intensyvumo, tvirtų taninų ir ilgaamžiškumo. Itin sėkmingas jų vynas iš vietinių veislių ir mišiniai su klasikinėmis prancūziškomis veislėmis.