Putojantis sausas
Klasikiniu putojančio vyno gamybos būdu padarytas vynas. Antrajai fermentacijai sukelti pilamos vynuogių sultys, nededama papildomai cukraus, mielių ar sulfitų.Vario spalvos vynas kvepia braškėmis, raudonaisiais serbentais, vyšniomis, slyvomis. Elegantiškas, minerališkas.Nefiltruotas.
Tiekti 6-8 °C kaip aperityvą, prie riebesnės baltos žuvies kepsnio, riebesnių sūrių lėkštės.
Hansas Czerny savo šeimos vyninėje Felse dirba nuo 1985 metų ir nuo pat pradžių tapo ekologinės vyndarystės lyderiu Vagramo regione. Jis yra aktyvus "Demeter" judėjimo narys ir nuo 2003 metų savo vynuogynus puoselėja besiremdamas biodinaminiais žemdirbystės principais. Vyndarys įžvelgia subtiliausius savo vynuogynų mikroklimato ir dirvožemio skirtumus ir geba juos atskleisti vyne.