Pasterizuoto karvės pieno sūris X.O. - brandintas 2,5 - 3 metus. Ilgo brandinimi metu sūris įgauna ryškų, gilų skonį, pasižymintį šokolado, lazdynų riešutų ir karamelės natomis.
Sūris puikiai su sodriais, ryškiais, nokiais raudonųjų vynuogių veislių vynais iš 'Syrah', 'Malbec' ar 'Cabernet Sauvignon'.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas (48% riebumo), druska, pieno rūgštis, šliužo fermentas, konservantas: natrio nitratas, dažiklis: anato norbiksinas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g) : 1978 kJ / 447 kcal, riebalai 36,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 26,5 g, angliavandeniai < 0,1 g, iš kurių cukrus < 0,1 g, baltymai 29 g, druska 2,1 g.
Laikyti 4 - 8 laipsnių temperatūroje.
Wijngaard - šeimos verslas, turintis šimtametes tradicijas sūrių gamyboje. Šie sūriai išskirtiniai tuo, kad naudojamos tik visiškai natūralios medžiagos ir tik natūralios brandinimo sąlygos - kiekvienas sūris bręsta pagal natūralų gamtos temperatūrų kaitos ciklą. Sūriai išties garsėja visame pasaulyje išskirtinai ryškiais skoniais. Gaminti sūrius naudojamas tik vasaros pienas, mat šviežia žole šeriami gyvūnai duoda švelnesnį pieną, taip pat tokio pieno sūris geriau subręsta. Reypenaer sūriai brandinami daugiau nei šimtmetį skaičiuojančioje sūrio gamykloje. Bręsta nuo 1 iki 3 metų - toks brandinimas šiuos sūrius leidžia vadinti belaktoziais, kadangi laktozė suyra brendimo metu. Wyngaard sūriai, tuo tarpu, bręsta urvuose, sujungtuose su senąja sūrio gamykla. Sūriams leidžiama pabręsti, tuomet jie yra padengiami žolelėmis ar prieskoniais, kurių aromatais po truputį persismelkia sūriai - taip gaunami ryškaus, išskirtinio skonio gaminiai.