Vilnius

Klaipėda

Wyngaard sūris su garstyčiomis ir krapais 150 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Wyngaard sūris su garstyčiomis ir krapais 150 g

6,00

Aprašymas

Pasterizuoto karvės pieno sūris pagardintas garstyčių grūdeliais ir krapais. Sūris brandintas 16 savaičių. 

Sūris puikiai deru su baltuoju vynu iš Pouilly-Fumé apeliacijos Luaros slėnyje, Prancūzijoje, bei su 'Pinotage' vynuogių veislės vynais. 

Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas (48% riebumo), garstyčių krapų užtepas (garstyčių grūdeliai (4%), cukrus, actas, vanduo, saulėgrąžų aliejus, džiovinti krapai (0,1%), medus, prieskoniai, natūralios kvapiosios medžiagos, žolelės), druska, pieno rūgštis, šliužo fermentas, dažiklis: karotinas. 

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.

Energinė vertė (100g) : 1593 kJ / 380 kcal, riebalai 30,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21,3 g, angliavandeniai 3 g, iš kurių cukrus 2,1 g, baltymai 23,7 g, druska 1,7 g.

Laikyti 4 - 8 laipsnių temperatūroje.

 

Apie gamintoją

Wijngaard - šeimos verslas, turintis šimtametes tradicijas sūrių gamyboje. Šie sūriai išskirtiniai tuo, kad naudojamos tik visiškai natūralios medžiagos ir tik natūralios brandinimo sąlygos - kiekvienas sūris bręsta pagal natūralų gamtos temperatūrų kaitos ciklą. Sūriai išties garsėja visame pasaulyje išskirtinai ryškiais skoniais. Gaminti sūrius naudojamas tik vasaros pienas, mat šviežia žole šeriami gyvūnai duoda švelnesnį pieną, taip pat tokio pieno sūris geriau subręsta. Reypenaer sūriai brandinami daugiau nei šimtmetį skaičiuojančioje sūrio gamykloje. Bręsta nuo 1 iki 3 metų - toks brandinimas šiuos sūrius leidžia vadinti belaktoziais, kadangi laktozė suyra brendimo metu. Wyngaard sūriai, tuo tarpu, bręsta urvuose, sujungtuose su senąja sūrio gamykla. Sūriams leidžiama pabręsti, tuomet jie yra padengiami žolelėmis ar prieskoniais, kurių aromatais po truputį persismelkia sūriai - taip gaunami ryškaus, išskirtinio skonio gaminiai.

Wijngaard Kaas B.V. Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti