Pasterizuoto karvės pieno sūris pagardintas pomidorų gabaliukais ir laiškiniu česnaku. Sūris pasižymi minkštu ir kreminiu skoniu, o kibirkščiuojantis saldus pomidorų ir laiškinių česnakų užtepas palieka nepamirštomą įspūdį. Sūris brandintas 16 savaičių.
Sūris puikiai deru su baltuoju 'Viognier' vynuogių veislės vynais.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas (48% riebumo), džiovinti pomidorai (pomidorai (3,3%), kukurūzų krakmolas), laiškiniai česnakai (0,1%), druska, pieno rūgštis, šliužo fermentas, dažiklis E160a.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g) : 1629 kJ / 389 kcal, riebalai 32 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21,3 g, angliavandeniai 1,5 g, iš kurių cukrus 1,2 g, baltymai 24,8 g, druska 1,7 g.
Laikyti 4 - 8 laipsnių temperatūroje.
Wijngaard - šeimos verslas, turintis šimtametes tradicijas sūrių gamyboje. Šie sūriai išskirtiniai tuo, kad naudojamos tik visiškai natūralios medžiagos ir tik natūralios brandinimo sąlygos - kiekvienas sūris bręsta pagal natūralų gamtos temperatūrų kaitos ciklą. Sūriai išties garsėja visame pasaulyje išskirtinai ryškiais skoniais. Gaminti sūrius naudojamas tik vasaros pienas, mat šviežia žole šeriami gyvūnai duoda švelnesnį pieną, taip pat tokio pieno sūris geriau subręsta. Reypenaer sūriai brandinami daugiau nei šimtmetį skaičiuojančioje sūrio gamykloje. Bręsta nuo 1 iki 3 metų - toks brandinimas šiuos sūrius leidžia vadinti belaktoziais, kadangi laktozė suyra brendimo metu. Wyngaard sūriai, tuo tarpu, bręsta urvuose, sujungtuose su senąja sūrio gamykla. Sūriams leidžiama pabręsti, tuomet jie yra padengiami žolelėmis ar prieskoniais, kurių aromatais po truputį persismelkia sūriai - taip gaunami ryškaus, išskirtinio skonio gaminiai.