Vyno aromatai gėliški, papildyti mėtos gaiva ir raudonųjų serbentų natomis. Šis Barolo yra sultingas, ir vaisiškas, sirpių vyšnių bei puikiai subalansuotų traškių taninų vynas kuriam dar daugiau kompleksiškumo suteikia tabako, pipiro ir cinamoninių pyragaičių skonio akcentai.
Tiekti 16-18°C prie jautienos kepsnio su triufelių padažu, grybų rizoto arba moliterno sūrio.
Vajrų šeima išsiskiria iš aplinkinių ūkių skrupulingai augindami ne tik ‘Nebbiolo‘ ar ‘Barbera‘ vynuoges, bet ir ‘Riesling‘ (bene seniausi vynmedžiai Pjemonte) bei paslaptingąsias, regiono karalienei ‘Nebbiolo‘ giminingas ‘Freisa‘. Daugiau apie G.D. Vajra galite sužinoti https://bit.ly/2sB3b5x