Raudonasis sausas
Vynas daromas iš atskiro "Rabaja" vynuogyno, augančio kalkakmenio, molio ir smėlio dirvožemyje. Fermentacija vykdyta 30°C temperatūroje 24 dienas nerūdijančio plieno talpose, maceracija - 32 dienas, vykdyta malolaktinė fermentacija. Vynas 36 mėn. brandintas didelėse ąžuolo statinėse ir 9 mėn. butelyje.
Vynas išsiskiria intensyviu aromatu, kuriame dominuoja tamsios vyšnios ir slyvos, persmelktos saldžių ir aštrių prieskonių natomis. Jas papildo vijoklių bei laukinių žolelių kvapai. Skonis turtingas ir sodrus, pilnas nokių vaisių, gaivios rūgšties bei elegantiškų taninų. Jie suteikia puikų balanso ir rafinuotumo įspūdį.
Tiekti 16–18 °C prie šviežios kiaušininės pastos, rizoto su grybais, elnienos dešrelių, jautienos troškinių su trumais.
This wine is a vintage car. Elegant and sleek, a design that fits the modern world, thought its a classic. A power that lurks underneath the hood that when let lose, cannot be bottled again. This is a wine of beauty, depth and power. Dark cherries and plums laced with sweet and tangy spices evolve into blue violets and wild herbs. The palate is rich and giving, with warmed fruit compotes that are hemmed in by vibrant acidity and the most elegant tannins that feel like the perfect leather seat as you prepare to start the engine. Drink Now until there is no more.
Produttori del Barbaresco kooperatyvas buvo įkurtas 1958 metais ir šiuo metu yra laikomas vienu geriausių Barbaresco vyno gamintojų ir pavyzdžiu kitiems kooperatyvams visame pasaulyje.
Šiuo metu jam priklauso apie 50 narių ir 120 ha Nebbiolo vynuogynų Barbaresco apeliacijoje. Kiekvienai šeimai visiškai priklauso jos žemė ir jos vardas yra rašomas ant atskiro vynuogyno Barbaresco vynų etikečių. Šie vynai yra gaminami tik ypatingais derliaus metais, o vynuogės skinamos devyniose geriausiose Barbaresco apylinkės zonose: Asili, Rabaja, Pora, Montestefano, Ovello, Pajé, Montefico, Muncagota ir Rio Sordo.