Baltasis sausas
Vyninė šiam vynui pagaminti žaliavą renką tik iš tų augaviečių, kurios nestokoja charakterio ir išraiškos, todėl galutinis rezultatas - įstabi terroir išraiška ir elegancija. Vynas 12 mėn. brandintas nedidelėse burgundiško ąžuolo statinėse panaudojant laukinių mielių kultūras, po to dar 6 mėnesius nerūdijančio plieno talpose su mielių nuosėdomis prieš išpilstant į butelius.
Patiekti 11-13 °C temperatūros prie lašišos kepsnio su prieskoninių žolelių padažu ar paukštienos grietinėlės padaže.
This new Oregon project from Beck Family Estates debuts with a fresh, minerally blend of grapes from Seven Springs, X Omni and Chehalem Mountain vineyards. Indigenous yeast fermentations were done in one-third new oak, then aged in stainless steel prior to bottling. Green melon, green apple, apple skin and cucumber flavors combine in a wine with excellent balance and penetration.
Prieš šimtą septyniasdešimt metų niujorkietis, vardu Johnas F. Abbotas, į vakarus nuo Oregono nusipirko žemę , joje pradėjo gyventi ir ūkininkauti. Devynioliktame ir dvidešimtajame amžiuje joje auginama daug kultūrų, kol galiausiai žemė buvo apleista. Ją atgaivino Antony Beck. Kuratorius ir kolekcionierius Antony įžvelgė šios nuostabios vietos potencialą ir ėmėsi atkurti didžiąją dalį pradinės 1855 m. žemės sklypo, kur vynmedžiai klestėjo. "Šiandien mes esame atgimimo įkarštyje, puoselėjame ir atnaujiname senovinius nuosėdinius dirvožemius su karštu atsidavimu ne tik vynuogynui, bet ir visai ekosistemai. Turtiname biologinę įvairovę ir maitiname dirvožemį. Savo ruožtu žemė aprūpina mus vynuogėmis ir vynu. Mes esame jos liudininkai ir tai, ką dalijamės, atspindi jos istoriją. Mes puoselėjame Žemės ir žmogaus abipusiškumo santykius, kur už ilgalaikį įsipareigojimą ir įkyrumą laiku atlyginama. Kantraus stebėjimo, begalinio smalsumo ir dėmesingo vadovavimo dėka ryšys gilėja.