Baltasis sausas
Sémillon vynuogių maceracija vykdyta 48 val. 'Sauvignon Blanc' ir 'Muscadelle' sultys nelaikomos su odelėmis. Fermentacija vykdyta reguliuojamoje temperatūroje nerūdijančio plieno talpose (nuo 18 iki 20°C). Vynas laikytas su nuosėdomis nuo 6 iki 10 mėn. Vyne dominuoja akacijų, apelsinų žiedų, persikų, agrastų aromatai. Ilgai išliekančio, citrusiško poskonio.
Tiekti 8-12°C temperatūros prie troškinių su voveraitėmis, paukštienos file apkeptos su sezamo sėklomis, rizoto su smirdais, lydekos sviestiniame padaže.
Albert is the founding father of the Saint-Julien d’Eymet vineyard. He bought these lands at the end of the 1950s and cultivated vines and cereals there, and raised a few animals there. In particular, in 1965 he planted 5 hectares of planted vines which, 50 years later, became La Vigne d’Albert. It’s thanks to him that everything started and that’s why we chose to call our domain by his name. When you start from the beginning, everything is often simpler.