Baltasis sausas
Vynas fermentuotas ir brandintas 100% naujose prancūziško ąžuolo statinėse. Brandinimo procesas truko 1 metus.
AltO yra Sancerre Sauvingon Blanc stiliaus vynas, kuris pasižymi karamelizuotų kriaušių, persikų bei citrusinių vaisių aromatais. Burnoje - dominuoja išraiškinga, minerališka rūgštis.
Patiekti 10 - 12 °C temperatūros prie kepto oto kepsnio kaparėlių padaže, minkštųjų sūrių (ypatingai tinka ožkos pieno sūriai), rizoto su smidrais.
Made from a blend of 90% Sauvignon Blanc and 10% Semillon, the wine shows its floral, lemon, lime and honeysuckle quickly. Vibrant, with a green apple and citron finish.
Simon Halabi šeimai priklausantis ūkis valdo 53 ha vynuogynų Margaux apeliacijoje. Čia, žvirgždo, smėlio bei kalkakmenio dirvožemyje, augantys vynmedžiai prižiūrimi vadovaujantis aplinką tausojančia filosofija, nenaudojant sintetinių herbicidų bei pesticidų. Vynuogynuose vynuogės auga 8500-10000 medelių hektare tankumu, o jų amžius kai kur siekia net 60 metų, tad derlius yra pakankamai mažas, o vynų kokybė, ypač pastaraisiais metais, itin aukšta.