Baltasis sausas
Jūros ir kalnų prieglobstyje, atskirame vynuogyne užaugusios vynuogės siunčia žinutę, kuri išsiskiria gilumu, elegancija ir grakštumu.
Vienas iš vyninės pasididžiavimo vynų, kuris 23 mėn. brandintas naujose ąžuolo statinėse.
Intensyvios aukso spalvos, azijinių kriaušių, baltųjų persikų, baltųjų grybų, lazdyno riešutų, citrinos žievelės aromatų. Gaivios rūgšties, kremiškos tekstūros.
Patiekti 12-14 °C temperatūros prie riebios žuvies ar baltos mėsos patiekalų, pikantiško vištienos pyrago su grybais.
Nuo pat 1978-ųjų, kai Gianni Masciarelli (Džani Mašiareli) perėmė šeimos vyninę, esančią San Martino prie Maručinos miestelyje, jis pateko į Italijos vyndarių elitą. Vyninei priklauso 273,5 hektaro vynuogynų Pietų Italijoje, Abrucuose. Trylika nedidelių plotelių pabirę kalvotame ruože palei Adrijos jūrą. Dirvožemis kalkingas, turtingas mineralų. Auginamos tiek vietinės, tiek tarptautinės vynuogių veislės. Jo žymusis vynas "Villa Gemma" išgarsino 'Montepulciano' vynuoges, ir šiuo metu jos yra viena iš madingiausių Italijos veislių. Masciarelli pirmasis šiame kaimiškame ir atsilikusiame regione įdiegė šiuolaikinius vyndarystės metodus, pirmasis eksperimentavo su 'Chardonnay' ir 'Cabernet Sauvignon' veislėmis, o modernius gamybos metodus pritaikė ir vietinei baltųjų vynuogių veislei 'Trebbiano d‘Abruzzo' bei pagamino iš jos puikios kokybės vyno. "Castello di Semivicoli", "Marina Cvetic", "Villa Gemma" – trys šios vyninės vynai, skinantys laurus vyno konkursuose ir mėgėjų sudarytuose vynų sąrašuose. Po netikėtos vyndario mirties 2008 m. ūkį perėmė jo žmona vyndarė Marina Cvetic.