Saldusis saldus
Andre Bonhomme Cuvée Botrytis Vin De France retas vynas pagamintas iš 'Chardonnay' vynuogių, kurios buvo džiovinamos ir spaudžiamos rankomis. Natūralios uogų dehidratacijos sukuriama koncentracija yra ne kas kita, kaip laiko darbas, kuris šį vyną gerins daugelį metų. Dėl mažos gamybos apimties ir mažo derlingumo (apie 200 litrų iš hektaro) vynas laikytas 2 metus stikliniuose induose. Vynas sodraus ir aktyvaus džiovintų vaisių, abrikosų, figų ir prieskonių aromatų. Aromatų galia ir gilumas susijęs su itin didele 'Chardonnay' koncentracija, tačiau pusiausvyrą išlygina malonus mėtų gaivumas poskonyje.
Vyno brandinimo potencialas apie 20 metų.
Tiekti 10–12 °C prie vaisinių ar medaus desertų, vietoj deserto ar su mėlynojo pelėsio sūriais, kaip rokforas ar stiltonas,idealus ledų palydovas.
André Bonhomme vyninę 1956 metais įkūrė Andre Bonhomme. Ūkis turi daug senų vynmedžių – dalis jų artėja link 100 metų amžiaus, kai kurie užsodinti dar 1923-aisiais. André Bonhomme ūkis laikomas vienu lyderiaujančių Vire-Clesse apeliacijoje, daug prisidėjęs prie šios kilmės vietos atsiradimo ir reikalavimų sugriežtinimo. Aukštos kokybės ąžuolo statinės, tinkamas vynuogių sunokimas ir griežti kokybės reikalavimai leidžia pagaminti vyną, kuris yra patrauklus ir elegantiškas būdamas jaunas, tačiau taip pat puikiai bręsta. Šis pranašumas būdingas tik keletui geriausių Vire-Clesse gamintojų. Tokios kokybės, elegancijos ir koncentracijos vynai iš šiauriau esančių Auksinio Šlaito (Cote d'Or) Burgundijos ūkių kainuoja ženkliai daugiau. Čia nuo seno vynuogynai auginami taikant ekologiškos vynuogininkystės metodus. Tokiu būdu siekiama ugdyti vynuogyno imunitetą ligoms, o ne tik nuo jų gelbėti.
Vyno stilius
André Bonhomme vynas yra grynas, minerališkas ir elegantiškas, atspindintis autentišką Makono regiono ‘Chardonnay’ išraišką.
Prestižiniai vynuogynai
André Bonhomme vynuogynai yra išsidėstę Vire-Clesse apeliacijoje, pasižyminčioje molingais ir kalkakmenio dirvožemiais. Senieji vynmedžiai yra pagrindinis kokybės garantas, suteikiantis vynams koncentracijos ir kompleksiškumo.
Brandinimas ir vartojimo laikotarpis
André Bonhomme vynai išsiskiria savo bręndimo potencialu. Nors jie yra patrauklūs ir elegantiški būdami jauni, jų tikrasis gylis ir kompleksiškumas atsiskleidžia po kelių metų brandinimo butelyje, leidžiančio tobulėti ir vystytis naujiems aromatams bei skoniams.