Baltasis sausas
Vynas daromas iš vynuogių užaugintų keliuose skirtinguose, 45 - 75 metų amžiaus, vynuogynuose. Šie vynuogynai auga kalvų viršūnėse, kurių dirvoje dominuoja molis.
Vynuogių sulčių fermentacijos procesas vyksta nerūdijančio plieno ir prancūziško ąžuolo statinėse. Naudojamos laukinės mielių kultūros. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynai tose pačiose talpose brandinami 12 mėn.
Žalsvai gelsvo atspalvio vynas kvepia prisirpusiais geltonaisias vaisiais, migdolų riešutais bei akacijų, liepų žiedais. Burnoje juntami nokių obuolių, baltųjų persikų, sviestinių kepinių pagardintų marcipanais skoniai bei gaivi, citrusinių vaisių rūgštis.
A. Bonhomme vyninę, palyginti neseniai, 1956 metais įkūrė Andre Bonhomme. Vynuogynai nuo seno auginami ekologiškai, siekiant ugdyti vynuogyno imunitetą ligoms, o ne tik nuo jų gelbėti. Ūkis turi daug senų vynmedžių - dalis jų artėja link 100 metų amžiaus. Kai kurie užsodinti 1923-aisiais, 1930-aisiais. Andre Bonhomme ūkis laikomas vienu lyderiaujančių Vire-Clesse apeliacijoje, daug prisidėjęs prie šios kilmės vietos atsiradimo ir reikalavimų sugriežtinimo. Aukštos kokybės ąžuolo statinės, tinkamas vynuogų sunokimas ir griežti kokybės reikalavimai leidžia pagaminti vyną, kuris patrauklus ir elegantiškas būdamas jaunas, tačiau taip pat puikiai bręsta. Šis pranašumas būdingas tik keletui geriausių Vire-Clesse gamintojų. Tokios kokybės, elegancijos ir koncentracijos vynai iš šiauriau esančių Auksinio Šlaito (Cote d'Or) Burgundijos ūkių kainuoja ženkliai daugiau.