Vynuogės renkamos 1 hektaro plotelyje Bolhrade, Odesos regione. Tris dienas trunkantis šalta maceracija užtikrina išraiškingą aromatų profilį: baltųjų gėlių bei lazdyno riešutų, skoningos rūgšties ir citrusinių vaisių natų. Fermentacija vykdyta ąžuolo statinėse (225l), vynas brandintas su mielių nuosėdomis 4 mėnesius.
Tiekti 10-12 °C prie keptos vištienos su grybais, dūminio upėtakio, mėsingos žuvies, midijų, minkštesnių sūrių.
Nedideliame 14 ha ūkyje Odesos srityje ir keliuose hektaruose prie Kijevo „Biologist“ užsiima biodinamine vynuogininkyste, jiems būdingas modernus požiūris į vyndarystę: putojantis – petnat, kai kurie baltieji – oranžiniai, drąsūs raudonieji mišiniai, kuriuose susitinka Burgundija, Bordo. Ukrainos pietūs, kur didžiausi vynuogynų plotai, yra platumoje, kuri nusitęsia ir tarp Bordo su Burgudija. Todėl čia puikiai auga pačios įvairiausios vynuogių veislės. Vyninės Ukrainoje daug dirba su žinomomis veislėmis, nes šalis nuo sovietmečio turi patirties gaminti vyną, kurio didelė paklausa: čia augo Rusijoje populiaros Sakartvelo veislės, buvo daromas kagoras. Garsiausia raudonųjų vynuogių veislė – 'Odessa Black – Alibernet‘. Tai 1950-aisiais Ukrainoje išvesta veislė sukryžminus 'Alicante Bouchet‘ ir 'Cabernet Sauvignon‘.