Raudonasis sausas
Vynmedžiai auga kalkingame molyje, pietinėje pusėje. Kruopščiai atrinktų vynuogių sulčių fermentacija vykdyta plieninėse talpyklose palaikant 28-32 ° C temperatūrą. Maceracijos metu atliekamas kasdieninis maišymas. Rezultatas – sodrus, tinkamas ilgesniam brandinimui vynas. Vynas brandintas didelėse ąžuolo statinėse ir 3 mėn. butelyje. Mėlynėmis, vyšniomis, džiovintais pomodorais, mairūnu, džiovintomis figomis kvepiantis vynas žavi balansu, gana švelniais taninais, minerališkumu. Viso pagaminta 6600 but.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie makaronų su pomidorų ar mėsos padažu, lazanijos, vidutinio kietumo sūrių.
„Bisci“ yra brolių Giuseppe ir Pierino Bisci 1972 metais įsigyto 15 ha ūkio aistros dėl savo teritorijos ir žemės rezultatas. Šiandien įmonės savininkas yra Giuseppe sūnus Mauro Bisci. Valdos yra Matelicoje, tarp Macerata ir Ankonos provincijų. Šiuo metu tai apie 105 hektarų plotas visoje Verdicchio di Matelica DOC teritorijoje. Be „Verdicchio" vynmedžių ūkis dar augina „Sangiovese“ ir „Merlot“. Vynuogynai išsidėstę viduryje kalvos 300/350mvjl, jų ekspozicija - šiaurės,/pietų, auga dirvoje, kurioje gausu mikroelementų. Ūkis sertifikuotas -Azienda biologica (CCPB) dal 2016 . Vynai sertifikuoti Vino biologico (CCPB) dall'annata 2019.