Baltasis sausas
Vynas - ekologinio ūkininkavimo produktas. Vyne dominuoja kaulavaisių, džiovintų vaisių, liepų medaus ir baltų gėlių aromatai. Burnoje juntamas puikus balansas, sultingas prisirpusių kriaušių skonis bei gaivumo pojūtį suteikianti citrusinių vaisių rūgštis.
Tiekti 10-13 °C prie baltos mėsos karštų ir šaltų užkandžių, salotų su paukštienos skrandeliais, azijos virtuvės patiekalų.
Nuo 1993 metų vyndarys Jeanas Christophe Bott-Geylas, kurio protėviai 1795 metais užveisė pirmuosius vynuogynus, stojo prie Domaine Bott-Geyl vairo ir aiškiai įtvirtino savo stilių Beblenhaime. Šiek tiek vyresnis nei dvidešimties, pasimokęs Naujajame pasaulyje ir Burgundijoje bei turėdamas didelę savo mokytojo Leonardo Humbrechto įtaką bei aistrą teroir išraiškingumui vynuose, vyno gamybą jis pradėjo vykdyti pagal organinius ir biodinaminius principus, o tai patvirtinančius sertifikatus gavo 2000-aisiais. J. Ch. Bott-Geylas yra gamintojas, kuris dėl savo išskirtinio vyno greitai tapo atpažįstamas ir pateko tarp kylančių Elzaso vyndarių. Jis stengiasi rasti balansą tarp regione vyraujančių tendencijų – gėrimuose didėjančio cukraus kiekio, išpūstos skonių koncentracijos – ir natūralumo, kuriame saugoma terroir išraiška, švarumas ir vaisiškas grynumas. Šiuo metu Bott - Geyl valdas sudaro 15 hektarų vynuogynų. Jie suskirstyti į 80 sklypų septyniose komunose. Apie 5 hektarai turi Grand Cru kategoriją šešiose skirtingose regiono vietose.