Baltasis sausas
Atostogų pajūry aromatas, dvelkiantis jūra, saule, įkaitusiu smėliu ir pušynu. Aromatas suteikiantis ramybės ir tvirtumo.
Assyrtiko vynuogių sultys fermentuojamos naujose skirtingų miškų ąžuolo statinėse. O paskui jose praleidžia dar 6 mėnesius kartu su mielėmis. Fermentacijos pabaigoje dedama Alepo pušų sakų ekstrakto.
Geltonojo aukso spalvos vynas kvepia čiobreliais, rozmarinais, citrusais, imbieru, vanile. Intensyvus vyno skonis mena sirpius vaisius, o itin ilgas poskonis pasižymi minerališkumu ir subtiliais sakų tonais.
Likutinis cukraus kiekis - 3,7g/l
Rūgšties kiekis - 6,8 g/l
Brandinimo potencialas iki 10 metų.
Patiekti 12 - 14 ºC temperatūros prie dolma su ryžiais ir daržovėmis, jūros gėrybių, baltos žuvies keptos su mėtomis ir citrina, vištienos, keptos su rozmarinu.
Kechris yra viena iš seniausių šeimos valdomų vyninių šiaurės Graikijoje, o jos istorija prasidėjo kai Evangelos Kechris 1911 metais į Graikiją iš Amerikos įsivežė pirmuosius stiklinius butelius ir ėmė pilstyti vyną. Šeima specializuojasi pačio tradiciškiausio graikiško vyno - Retsina - gamyboje. "Kechribari" (liet. "gintaras") imta gaminti dar 1939 metais, ir 2003 tampa pirmąja Retsina, tarptautinėje vyno parodoje Salonikuose apdovanota aukso medaliu. Kechris vyninę dabar labiausiai garsina jų 2005 metais pirmą kartą pagaminta "Tear of the Pine" Retsina, kuri gaminama iš Assyrtiko vynuogių, brandinama statinėse ir pačių sakų dedama tik labai nedidelė dalis. Ši, ypatinga, Retsina pelnė aukso medalius prestižiniuose pasaulio vyno čempionatuose.