Baltasis sausas
Šiam vynui būdingi geltonų obuolių, citrusinių ir žalių vaisių aromatai. Tsitska Qvevri 2022 pasižymi malonia rūgštimi melionio ir ilgu, kiek sūrstelėjusiu, poskoniu.
Tiekti 10-12 ° C prie ožkos sūrio su vaisiais, Stir-fried daržovių su soja arba salotų su krevetėmis.
"Churi Chinebuli" vyno ūkis, kur daugiausia dėmesio skiriama išskirtiniams vynams iš Imeretijos (Vakarų Sakartvelas). Unikalūs regiono vynai garsėja savo gaivumu ir skoniu, tačiau dėl jų retumo jie yra tarsi paslėpti brangakmeniai; šie vynai visada buvo gaminami ribotais kiekiais, namų ūkio reikmėms ir malonumui. Imerečio regiono vyndariai šimtmečius gamino vyną iš senovinių vietinių veislių vynuogių požeminėse molinėse amforose, vadinamose ch'uri (vietinis vis labiau pasaulyje garsėjančių Sakartvelo kvevri atitikmuo), ir šis metodas suteikė vynui unikalų lengvumo, gaivumo ir gilaus skonio derinį. „Churi Chinebuli“ nusprendė atgaivinti šią nuostabią vyno gamybos tradiciją, naudojant senąsias veisles, ir pradėjo gaminti puikius Imeretijos vynus viso pasaulio vyno mėgėjams. „Churi Chinebuli“ vynuogynai yra Vakarų Sakartvelo Imeretijos regione, kur kruopščiai renkamos tik geriausios vynuogės, kad būtų gaminami vynai, verti regiono kultūros ir istorijos. Vynai asocijuojasi su 8000 metų Sakartvelo vyno gamybos istorija ir šiuolaikiniais metodais bei technologijomis, o tradicijos ir meistriškumas yra viso, ką jie daro, pagrindas.