Raudonasis sausas
Tai puikus pasirinkimas mėgstantiems kompleksinius, svarius vynus su ilgu poskoniu. Aromate dominuoja juodosios vyšnios, gervuogės, slyvos, kartu su džiovintų vaisių (razinų, figų) ir cinamono natomis. Burnoje vynas kompleksiškas, su džiovintų vaisių ir juodojo šokolado akcentais, kuriems struktūrą ir ilgą poskonį suteikia tvirti taninai. Vynas brandintas 2 metus mažose ir 2 metus didelėse ąžuolinėse statinėse.
Likutinis cukraus kiekis - 2,0 g/l.
Tiekti 16-20°C prie klasikinio itališko troškinio Osso Buco, sūrių: Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano arba Goudos, taip pat rekomenduojama derinti su tirštu jautienos troškiniu.
Vyninė "Brigaldara" yra įsikūrusi šalia San Floriano kaimelio, į šiaurę nuo Veronos, Marano slėnyje, kuris patenka į „Classico“ vyno zoną Valpoličelos vyno regione. Cesari'ų šeimai priklausantį vyno ūkį sudaro 50 ha žemės, kurioje auga vynuogės bei alyvmedžiai ir yra įsikūrusi vyninė. Nuo 1979 metų vyną gaminanti įmonė dalį vynuogynų nuomojasi, tačiau visus vynuogynus prižiūri vyninės personalas, tad užtikrinamas optimalus derlingumas bei vynuogių kokybė. Gaminant vyną, siekiama išreikšti vynuogių savybes, tad fermentacija nėra skubinama, o vyno brandinimui naudojamos įvairios talpos. Įmonės požiūris į vyno gamybą ir pardavimą išliko nepakitęs nuo pat pradžių – gaminti kokybiškus vynus, stengiantis atsispirti pagundai, progai pasitaikius, kelti kainą. Dėl to ši vyninė tapo labai vertinama tiek Italijoje, tiek už jos ribų.