Raudonasis sausas
Klasikinis raudonojo vyno ambasadorius iš Toskanos: daug charakterio, daug sielos. Vynas 12 mėnesių brandintas didelėse slovėniško ąžuolo statinėse. Šviesios rubino spalvos vynas pasižymi galingu šviežių raudonų uogų aromatu. Burnoje vynas daugiau nei vidutinio kūno, kuriame juntami, struktūrą suteikiantys, uogiški taninai bei prisirpusių vyšnių poskonis.
Likutinis rūgšties kiekis -5,8g/l.
Likutinis cukraus kiekis - 0,5g/l
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie makaronų su pomidorų ar mėsos padažu, lazanijos, vidutinio kietumo sūrių.
A delicious, well-rounded and velvety Chianti Classico with aromas of strawberries, raspberries and mild spices. Medium-bodied with finely grained tannins and texture. Juicy and velvety with elegance and a pure character. Fresh and delicious finish. From organically grown grapes. Drink or hold.
Vyninę su 360 hektarų vynuogynų pagal organinės žemdirbystės principus valdo Mascheroni šeima. Įdomu, kad 12- o amžiaus Volpaia miestelį - tvirtovę italų žinynas „Gambero Rosso“ laiko unikaliausia Chianti vieta, o anot „Wall Street Journal“ įvardija jį kaip vieną iš 7 Italijos stebuklų. „Castello di Volpaia“ laikomas super klasikiniu Italijos vyno gamintoju. Beveik visi raudonieji vynai daromi iš Sangiovese vynuogės, kaip įprasta regione. Taip pat daromi: „Balifico“ (supertoskanietis), „Vin Santo” (saldusis iš vytintų vynuogių), Vermentino (baltasis).