Baltasis sausas
Ilgo poskonio nėriniuotas vynas, kuriame dominuoja citrusiniai vaisiai. Rūgšties ir nokumo blanasas suteikia vynui daug elegancijos. Atvira, sudėtinga ir gaivi nosis. Jame atsiskleidžia žaliųjų citrinų, kriaušių ir greipfrutų natos. Atviras, dosnus ir gaivus.
Tiekti 10-12 °C prie jūros gėrybių, paukštienos patiekalų, žuvies.
Praėjus beveik dešimtmečiui po Antrojo pasaulinio karo pabaigos, keli Hunaviro gamintojai nusprendė sujungti pajėgas ir įveikti pokario sunkumus dirbdami komandoje. Praėjus 60 metų po kooperatyvo įkūrimo, jis jungia apie 110 narių, kurie dirba apie 200 ha geriausių Elzaso vynuogynų. 80 proc. vynuogynų išsidėstę Hunavire ir jo apylinkėse (Riquewihr, Zellenber), iš jų 13 ha atitenka Grand Cru vynuogynams (Rosacker, Froehn, Sporen, Schoenenbourg, Osterberg), kur derlius nurenkamas tik rankomis. Kad būtų pasiektas tinkamas kompleksiškumas ir vynas geriau atsiskleistų, beveik visas pagaminamas vynas išlaikomas neutraliose talpose su smulkiomis mielių nuosėdomis nuo 18 iki 24 mėnesių prieš jo išpilstymą.