Putojantis sausas
Purus, bet nuostabaus gylio šampanas. Spanguolės, baltieji pipirai, mėtos, smulkintos uolienos ir skalūnas suteikia šiam šampanui dinamišką viršutinį registrą. Minerališkai traški tekstūra su prinokusių aviečių, troškintų abrikosų, mandarino žievelių ir sausainių skoniu suteikia šampanui puikų žemutinį registrą, ko pasekoje taurėje puikuojasi gyvas, sultingas, apvalus šampanas. Po malolaktinio virsmo šampanas su mielių nuosėdomis laikytas 24 mėn. Vynmedžiai auga Mareuil-Sur-Aÿ kaimelio 1er Cru augavietėje. 6% 'Pinot Noir' vyno laikyta ąžuolo stainėse.
Dozažas: 6 g/l.
Tiekti 8 - 10 °C laipsnių prie keptos lašišos, tuno karpačio, vaisinių desertų.
"Well-knit and minerally, with a crisp texture and flavors of ripe raspberry, poached apricot, tangerine peel and biscuit. Chalky finish. Chardonnay and Pinot Noir. Disgorged December 2022. Drink now. 667 cases imported."
Jean-Paul Hébrart iš savo tėvo Marco 1997 m. perėmė Marc Hébrart šampano namų valdymą.Ūkis įsikūręs Vallée de la Marne Šampanės regiono subregione. Jeano Paulo tėvas gamina šampaną Marc Hébrart vardu nuo 1964 m. Hébrart šeima ūkininkauja 14 hektarų vynmedžių 65-ose skirtingose vietose 6 kaimuose: 1er cru vynuogynuose Mareuil-sur-Aÿ, Avenay, Val d'Or ir Bisseuil bei Grand Cru kaimuose Aÿ, Chouilly ir Oiry Côte des Blancs. „Spécial Club Champagne“ yra aukščiausia klasifikacijos pakopa, kurią gali pasiekti šampano augintojai. Klubo įsipareigojimas kokybei yra griežtas ir reikalaujantis daug pastangų, nes alinantis daugiasluoksnis tikrinimo procesas prasideda kiekvienais metais vasario pradžioje. Marc Hébrart yra Club Trésors de Champagne arba "Spécial Club" narys nuo 1985 m. Hébrart šampanai yra intelektualiai patrauklūs, sotūs ir dosnūs, tačiau nėra sunkūs. Apskritai visas asortimentas yra nuolat aukštos kokybės ir pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.