Raudonasis sausas
Švelnaus ir kompleksiško stiliaus Margaux. Paprastai vynas yra brandinamas 12-15 mėnesių ąžuolo statinėse, kurių net 60% yra naujos.
Vynas pasižymi kompleksišku aromatu, kuriame gervuogių, juodųjų serbentų bei mėlynių kvapai maišosi su žemės, tabako, vanilės bei skrudintų kavos pupelių natomis. Burnoje vynas - gana svarus, nugludintų taninų, skonyje gausu juodų uogų, o poskonyje išryškėja šokolado natos.
Tiekti 16-18 °C su keptos žvėrienos patiekalais, jautienos išpjovos kepsniais, patiekalais, pagardintais grybais.
A wine with firm tannins that are polished and reserved yet there's an underlying richness of fruit. Plums, blueberries and citrus character. Some tar too. Juicy and delicious to taste.
Simon Halabi šeimai priklausantis ūkis valdo 53 ha vynuogynų Margaux apeliacijoje. Čia, žvirgždo, smėlio bei kalkakmenio dirvožemyje, augantys vynmedžiai prižiūrimi vadovaujantis aplinką tausojančia filosofija, nenaudojant sintetinių herbicidų bei pesticidų. Vynuogynuose vynuogės auga 8500-10000 medelių hektare tankumu, o jų amžius kai kur siekia net 60 metų, tad derlius yra pakankamai mažas, o vynų kokybė, ypač pastaraisiais metais, itin aukšta.