Baltasis sausas
Patiekti 10-12 °C temperatūros prie keptos menkės, oto ar jūros gėrybių, paukštienos mėsos patiekalų grietinėlės padaže, minkštųjų sūrių ('Camembert' ar 'Reblochon').
Penkios Vincent šeimos kartos puoselėjo ir tobulino baltąjį Burgundijos vyną ir dabar Vincent Chateau Fuisse pasiekė aukščiausią kokybės viršūnę regione, kuriame lgiuojasi su vyndariais iš Puligny – Montrachet, Chassagne - Montrachet ar Meursault. Vyninės pavadinime VINCENT Chateu Fuisse užšifruoti du elementai: Vincent – tai giminės pavardė, kuri valdo vyninę jau nuo 1862 – ųjų metų; Château-Fuissé – tai pietinėje Burgundijoje Fuisse miestelyje esančios Renesanso laikų pilies pavadinimas, kurioje įsikūrusi Vincent šeima ir jos ūkis. Pagarba bei ypatingas dėmesys terroir, konkretaus derliaus metams ir Chardonnay vynuogei – tai Vincent Château-Fuissé vyno filosofija. Kiekviename vynuogynų plotelyje ūkininkaujama skirtingai, atsižvelgiant į individualias dirvos bei klimato savybes. Konkretaus vynuogyno išraiška vyne, natūrali branda bei minerališkas gaivumas formuoja šių puikių baltųjų Burgundijos vynų identitetą ir charakterį. Vincent Château-Fuissé priklauso daugiau nei 30 ha vynuogynų penkiose apeliacijose: Pouilly-Fuissé , Saint Veran, Macon – Villages, Macon-Fuissé ir Julienas. Prestižinėje Pouilly-Fuissé apeliacijoje yra sutelkti didžiausi vyninei priklausančių vynuogynų plotai. Vynuogynai auga ant kalkakmenio ir molio dirvožemio, kuris suteikia vynui kompleksiškumo bei atneša į vyną puikų balansą. Tai svarūs, koncentruoti, tačiau tuo pačiu elegantiški vynai. Aiškiai jaučiamas minerališkas gaivumas. Molis sumišęs su kalkingu žvirgždu daro vyną galingu, sodriu, malonaus ilgo poskonio bei ilgaamžiu.