Raudonasis sausas
Rafinuotai prabangus kasdienis vynas. Šis sodrios spalvos vynas 12 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse, sukuriant sudėtingą ir elegantišką aromatą, kuriam būdingos intensyvios juodųjų serbentų, gervuogių ir tamsių vyšnių natos, elegantiškai subalansuotos vanilės, prieskonių ir skrebučio tonai. Sodraus kūno, aksominės, apvalios tekstūros ir ilgo, šiek tiek pikantiško poskonio.
Tiekti 18 °C temperatūros prie tuno kepsnio, griliuje keptų kalakutienos dešrelių ar mėsainio su čederio sūriu.
Prieš 20 metų pradėję daryti vyną broliai Pascal ir Jean-Marc Verhaeghe pasirinko kelią, padedantį sunokinti kokybišką vynuogių derlių, mažą derlingumą ir ekologinius ūkininkavimo principus. Apjungdami Burgundijos bei Bordo vyno gamybos tradicijas jie siekia savo vynuose atskleisti Cahors apeliacijos charakterį.