Raudonasis sausas
La Parde Haut-Bailly pirmą kartą pagamintas 1967 m., buvo pervadintas į Haut-Bailly II nuo 2018 m. derliaus. Tai „antrasis vynas“ ir vienas pirmųjų tokio pobūdžio. Sukurtas iš vynuogių, užaugintų tose pačiose dirvose, rūšiuojama taip pat atsargiai ir vynuogių veislės tokios pat kaio Didžiojo ūkio vyno (Grand Vin). Vynas malonus ir rafinuotas. Jo išraiškai reikia mažiau laiko, kad visiškai atsiskleistų, o tai leidžia juo mėgautis jaunesniu. Vynas statinėje brandinamas 12 mėn, 30% naujos. Sodrių juodųjų serbentų, cigarų, juodosios arbatos, priemolio aromatų. Nuo vidutinio iki pilno kūno, mėsingas ir poliruotas.
Patiekite 16-18 °C prie jautienos, veršienos, žvėrienos, paukštienos.
Paskutinius keturis šimtmečius Chateau Haut Bailly vyno ūkį sudarė 28 ha vientiso vynuogyno, kuriame Cabernet Sauvignon (65%), Merlot (25%) ir Cabernet Franc (10%) vynuogės auga smėlio ir žvirgždo dirvoje. Nuo XIX a. šis vyno ūkis priskiriamas Bordo elitui, o jo vynų, pasižyminčių gera derme, kokybė bėgant laikui yra neįtikėtinai pastovi.