Raudonasis sausas
Simbolinis ūkio vynas, kurio šaknys siekia tūkstantmetę istoriją. Klasikinio Bordo stiliaus, pasižymintis aristokratiška elegancija ir nepaprastu ilgaamžiškumu vynas daromas iš vynmedžių uogų, augančių: lengvoje ir smėlėtoje dirvoje 'Cabernet Sauvignon' ir 'Carmenère'; molingoje 'Merlot'. Vynmedžių amžius nuo 25 iki 75 metų. Sultys fermentuotos 15-18 dienų mažose betoninėse talpose. Vynas 24 mėn. brandintas prancūziško ąžuolo statinėse. Skrudintų raudonųjų čili pipirų, juodųjų uogų, kedro ir tabako lapelių aromatų. Sultingas, šilkinių taninų, ilgo poskonio.
Patiekite 16-18 °C prie jautienos, veršienos, žvėrienos, paukštienos.