Raudonasis sausas
Tvirta, užtikrinta, elegantiška.Kaip tikras šiaurės italas kupinas rafinuotumo ir romantikos. Vynas 18 mėn. brandintas ąžuolo statinėse ir 12 mėn. butelyje.Intensyvios rubino spalvos kvepia juodaisiais serbentais, slyvomis, vyšniomis. Intensyvus, tirštas, apvalus, puikaus balanso.
Vyną patiekti 16 - 18° C temperatūros prie griliuje keptos kiaulienos mėsos kepsnio, mėsainių su malta mėsa, pastos su mėsišku padažu, vytintų kumpių asorti.
„Franz Haas“ vyno darykla buvo įkurtas 1880 m. Šiuo metu vyninę valdo septinta karta. Išskirtinis ūkio aspektas - labai aukštai pasodinti vynuogynai, jie prasideda 240 metrų aukštyje ir siekia 1.150 mvjl. Mikroklimatas ir dirvožemis labai įvairus - nuo smėlio iki smulkaus molio bei dirvožemio, kuriame yra daug kalcio. Sprendimas sodinti vynmedžius tokiame aukštyje yra puikus ilgaamžiškiems vynams, jų aromatams ir rūgščiai, dėl geros temperatūros diapazono ir keturių saulės spindulių/pozicijų per dieną. Kitas išskirtinumas yra bendradarbiavimas su dailininku Riccardo Schweizer, kuris sukūrė etiketes. Jis piešė kartu su Picasso, Chagallu, Cocteau, Paulu Éluardu ir Le Corbusier.