Raudonasis sausas
Vynuogynui būdingas unikalus reljefas: žvirgždas dengia smėlingo molio dirvožemį, kurio gylis siekia 2–4 metrus, o jis remiasi į kalkakmenio pagrindą. Ši dirvožemio struktūra užtikrina puikų drenažą ir prisideda prie vynmedžių sveikatos bei kokybiško derliaus. Maceracijos procesas trunka 4–5 savaites, leidžiant vynui išgauti kompleksišką stilių. Po fermentacijos vynas brandinamas 14–16 mėnesių ąžuolo statinėse, iš kurių 92 % yra naujos, taip pat 8 % derliaus brandinama molio amforose.
Šio vyno kvapas atsiskleidžia per nokių vaisių, dūmo bei saldymedžio ir tabako kvapus. Burnoje jis vidutinio svarumo. Smulkūs taninai ir aštroka rūgštis kuria ekspresyvaus vyno charakterį. Poskonis ilgas, papildytas subtiliais prieskonių ir vyšnių akcentais.
Tiekti 16 - 18 °C prie jautienos šonkauliukų su porto vyno glazūra, anties krūtinėlės kepsnio arba kietųjų sūrių.