Rubino spalvos, klasikinio stiliaus Medoko vynas. Aromatai atsiskleidžia per kompleksiškas prieskonių, nokių gervuogių, vyšnių bei odos natas. Burnoje vynas išsiskiria savo struktūra ir balansu bei sultinga rūgštimi. Poskonis ilgas, apgaubtas šilkinių taninų akcentais.
Tiekti 16 - 18 °C prie žvėrienos kepsnių, troškinių su grybais arba kietų brandintų sūrių.
Nestled in the heart of the village of Jau-Dignac-et-Loirac, not far from the estuary and the “Phare de Richard” Lighthouse, the main building is a 18th century house, which has been completely refurbished to preserve the architectural heritage. Behind the gate of the wine estate, you will discover a symbiotic mix between stone buildings and contemporary and luminous office space. The tasting room was designed to highlight the J. Voisin bread oven, preserved in its original state since the 1920s. Here, the authentic Medoc white stones blend perfectly with the sleek design of a modern and practical tasting area.