Raudonasis sausas
Dešiniajame Bordo krante, Lussac Saint Emilijono vietovėje, gaminamas aukštos klasės "Chateau Soleil Le Rival" vynas iš specialaus 4 hektarų ploto vynuogyno. Čia auginami seniausi valdos vynmedžiai, kurių amžius siekia 50 metų. Terroir yra panašus į geriausią Sen Emilijono molio, žvyro ir kalkakmenio dirvožemį.
Šio vyno aromatai atsiskleidžia per cassis, gervuogių, saldymedžio ir serbentų džemo kvapus. Burnoje vynas demonstruoja gerą balansą ir vaisiškumą. Jis yra sultingas ir kiek minerališkas, čia labiausiai išsiskiria gervuogių, slyvų bei kakavos skonis.
Tiekti 16 - 18 °C prie sultingos, minkštos mėsos (išpjovos) kepsnių, griliuje keptų ėrienos šonkaulių ar keptos anties.