Raudonasis sausas
Vynas daromas iš senų vynuogynų derliaus, kurių vidutinis amžius 50 metų. Vynas brandintas prancūziško ąžuolo statinėse, iš kurių 30 % - naujos. Troškintų raudonų ir juodųjų slyvų, Morello vyšnių ir vaisių pyrago aromatų, lauro lapų ir dulkėtos žemės užuominomis. Vidutinio sodrumo, pakankamai gaivumo.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie ėrienos patiekalų, ant grotelių keptos mėsos ar brandžių sūrių.
A wine showing lovely integration of fruit and tannins, with cedar, berry and hints of cocoa and hazelnuts. Full but balanced and very refined.
1994 m. britas Jonathanas Malthusas įgyvendino savo seną svajonę – pardavė jam priklausančią pramonės inžinerijos firmą ir nusipirko vynuogyną pačioje Prancūzijos vyndarystės širdyje – Bordo, Saint-Emillione. Ten jis prisidėjo prie maištingo garagistes judėjimo, kuriam priklausė išradingi mažų vynuogynų savininkai, siekę gaminti mažus kiekius unikalaus, žaismingo vyno, pasižyminčio koncentracija, tačiau išlaikančius lengvą vaisiškumą. J. Malthuso vynai greitai iškovojo pripažinimą konservatyviajame Bordo regione: drąsios vyndarystės technologijos (ypatingai maži derliai, dvigubas vynuogių perrinkimas, fermentavimas žemoje temperatūroje) padėjo britų vyndario vardui atsidurti Saint-Emilliono grand cru sąraše.