Raudonasis sausas
Šiam vynui skirtos 'Nebbiolo' vynuogės auga 400 m. aukštyje, kalkingoje molio dirvoje. Po fermentacijos nerūdijančio plieno talpyklose, vynas 1 metus brandinamas prancūziškose ąžuolo statinėse, o vėliau dar 2 mėnesius butelyje.
Nebbiolo Langhe DOC 2022 vynas išsiskiria laukinių vyšnių, aviečių ir džiovintų rožių aromatais. Burnoje jaučiasi tvirtų taninų išraiška ir puikiai subalansuota rūgštis. Poskonyje atsiskleidžia skaldyto akmens bei vyšnių kauliukų skonio akcentai.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie raudonos mėsos patiekalų, žvėrienos, brandintų sūrių, sumuštinių su trumais.
„Pira“ buvo sena vyndarių šeima, minima parapijų registruose nuo XVII a. Gigi Pira, legendinis senosios gamybos mokyklos atstovas, savo vynus kūrė rinkdamas vynuoges iš savo sklypų Cannubi, San Lorenzo ir Via Nuova vynuogynuose. Tačiau Pira prisirišimas prie tradicijų tuo nesibaigė: jis iš tiesų buvo paskutinis išlikęs vyndarys.
Nuo 1980 m. tęstinumą užtikrina Chiara Boschis ir jos tėvai Franco ir Ida, kuriuos su Pira jau sieja gili draugystė ir abipusė pagarba ir kurie atstovauja istorinei „Barolo“ gamintojų šeimai. Chiara yra viena pirmųjų moterų vyndarių Barolo. Jos stilius skiriasi nuo tradicinio. Vynai yra ryškūs, vaisiški, gausūs aromatų ir draugiškesnių taninų. Vynuogės auginamos laikantis ekologinės filosofijos, o visi procesai atliekami rankomis.