Putojantis sausas
Tai putojantis vynas, pasižymintis gyvybingumu ir elegancija. Solange yra Bourgeois šeimos močiutės vardas. Vynas daromas tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu. Vynas su mielių nuosėdomis laikytas 10 mėn.: dalis nerūdijančio metalo talpose, kita senose ąžuolo statinėse. Vykdant antrąją fermentaciją vynas laikytas su mielėmis 18 mėn. Vyne minerališka baltųjų vaisių šerdis persipina su citrusų natomis. Lengvas spaudimas nesuteikia vynui spalvos, bet išlaiko visus pikantiškus, žemiškus, skrudintus skonius, kurių tikitės iš šios puikios raudonųjų vynuogių veislės.
Tiekti 6-8 °C temperatūros prie austrių, jūros gėrybių arba aperityvui.
"Solange is the name of the Bourgeois family’s Grand mother…..there’s a mineral core to this wine with white fleshed fruits and a fine leesy core with a citrus edge. Lime and citrus, a touch of elderflower and white spice, delicious, fresh, dry and lengthy. The mousse is elegant, the acidity bold, a wine that will match oysters perfectly. Medium+ length.
„Clos Henri“ – 2000 metais prancūzų šeimos Bourgeois įkurta vyninė. 109 hektaruose vynuogynų Marlboro slėnyje veši 'Sauvignon Blanc' ir 'Pinot Noir', iš kurių gaminami premium lygio vynai. Šio projekto Bourgeois ėmėsi drąsiai, nes jau dešimt šeimos kartų yra „perkandusios“ minėtų vynuogių ypatumus Prancūzijos Luaros slėnyje. Vietiniai Marlboro vyndariai susidomėję sekė, kaip garsus Sansero vyndarys sodins vynuoges ir gamins vyną ir, žinoma, didžiavosi, kad būtent jų regioną išsirinko prancūzas. „Clos Henri“ vardas buvo duotas dėl dviejų priežasčių: pirma, pagerbti Bourgeois šeimos pradininką Henri, antra, "clos" – tai išskirtinis vynuogynas. Senąja prancūzų kalba jis reiškia seną paprotį apjuosti unikalių vynuogynų ribas siena arba tvora. „Clos Henri“ sklypas, kuriame yra trijų rūšių dirvožemis ir unikalios kalvos, taip pat yra uždaras, todėl visiškai atitinka pavadinimo reikšmę.