Putojantis sausas
Gaivus, kompleksiškas, minerališkas, elegantiškas vynas gaminamas tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu. Su mielėmis laikytas 24 mėn. Nokių trešnių, citrusinių vaisių, brioche bandelių aromatų.
Dozažas - 6g/l.
Tiekti 6- 8 °C kaip aperityvą, prie baltos žuvies užkandžių ar keptos žuvies, rizoto su smidrais.
Nedideliame Jura regione „Rolet“ vyninę 1942 metais įkūrė Desire Rolet. 1958 metais visi 4 jo vaikai nusprendė tęsti šeimos verslą ir perėmė vyninės valdymą iš tėvo. Vyninė pamažu įsigijo vis daugiau premium vynuogynų Arbois, Côtes du Jura ir L’Étoile apeliacijose. Vynuogės visada skinamos tik rankomis, nors stačiuose vynuogynuose tai išties nėra lengva užduotis. Vynuogynuose niekada nenaudojami pesticidai ir herbicidai. „Rolet“ vyninėje šeima kantriai magnum dydžio buteliuose kaupia brandaus vyno archyvą, kuris po specialaus užsakymo išsiunčiamas tik patikrinus vyno kokybę ir pakeitus kamštį nauju.