Putojantis sausas
Šampanas pagamintas iš vynuogių užaugintų Grand Cru kategoriją turinčiuose kaimeliuose: "Chouilly", "Vitry", "Leuvrigny", "Les Riceys", "Epernay", Côte des Blancs subregione.
Vynas su mielėmis laikytas 24 mėn. Lengvai kremiškas pirmas šampano gurkšnis pereina į sodresnį ir gaivesnį kūną. Vynas žavi minkštumu, traškia rūgštele. Šampanas kvepia sausmedžiu, citrususais, kriaušėmis, lazdyno riešutais.
Šampanas su mažesniu sulfitų kiekiu: 63mg/l
Rūgšties kiekis: 6,6 g/l
Dozažas: 6 g/l.
Tiekti 6–8°C prie minkštų sūrių, austrių arba mėgautis kaip aperityvu.
A flavorful Champagne with aromas of spiced apple, brioche, lemon zest and hazelnut. It’s medium-bodied with creamy bubbles and crisp acidity. Lightly toasty with a gentle finish. Drink now
1991 m. įkurtai "Legras & Haas" šampano namams vadovauja brolių trijulė: Rémi, Olivier ir Jérôme Legras. Jų šeimos šaknys slypo Chouilly, Grand Cru kaime, esančiame šiauriniame Côte des Blancs pakrantės gale. Ši vietovė garsėja savo išskirtiniu terroir, ir būtent čia Legras-Haas šeima augina 18 ha vynuogynų, kuriuose auginamos tik ‘Chardonnay‘ vynuogės. Be Chouilly, jų vynuogynai driekiasi ir kituose išskirtiniuose regionuose, pavyzdžiui, Les Riceys ir Vitry-le-François. Jie prisideda prie unikalaus aromato profilio, kuriuo išsiskiria jų šampanas. Laikui bėgant skonis vystosi, išryškėja prinokusių vaisių aromatai ir kompleksiškumas. Norint pajusti subtilią vaisiškumo ir minerališkumo sąveiką, rekomenduojama šiuo šampanu mėgautis 5-6 metus po įsigijimo.