Rožinis sausas
Tai naujas Clos Mogador vynas, turintis ryškų Viduržemio jūros charakterį, raudonųjų uogų bei citrusinių vaisių skonį, gaivią rūgštį. Vynas fermentuotas su vietinėmis mielėmis ąžuolinių statinių ir nerūdijančio plieno kubilų mišinyje.Vynas brandintas 12 mėnesių naudotose medinėse talpose (80-220 hL) ir 6 mėnesius nerūdijančio plieno talpyklose. Vidutinio kūno, minerališkas, lengvai karstelėjusio poskonio.
Vyno pagaminta 3600 butelių.
Tiekti 9-12°C prie sušių, salotų su krevetėmis arba ant grotelių kepto omaru su žolelėių sviestu ir troškintomis daržovėmis.
Šeimos vyninė įsikūrusi Priorato regione, kuris vienas iš kelių Ispanijos regionų turinčių aukščiausią DOC klasifikaciją. Vyninė buvo įsteigta legendinio vyndario René Barbier, kuris patirties sėmėsi Bordo ir Burgundijos garsiose vyninėse. Būtent jo pavardė siejama su Priorato regiono atgaivinimu ir iškilimu. http://clos-mogador.ch/en/