Putojantis sausas
Vynas daromas tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu. Vynmedžiai auga smėlingame molyje apie 400mvjl. Vynas 10 mėn. brandintas Allier ąžuolo statinėse ir 22 mėn. laikytas su mielėmis buteliuose. Ryškiai geltonos spalvos vynas kvepia šviežiais tropiniais vaisiais, medumi, vanile. Minkštas, elegantiškas, kremiškas su ilgu citrusiniu poskoniu.
Tiekti 8-10 °C temperatūros kaip aperityvą, prie jūros gėrybių ar grybų rizoto.
Vyninę su 360 hektarų vynuogynų pagal organinės žemdirbystės principus valdo Mascheroni šeima. Įdomu, kad 12- o amžiaus Volpaia miestelį - tvirtovę italų žinynas „Gambero Rosso“ laiko unikaliausia Chianti vieta, o anot „Wall Street Journal“ įvardija jį kaip vieną iš 7 Italijos stebuklų. „Castello di Volpaia“ laikomas super klasikiniu Italijos vyno gamintoju. Beveik visi raudonieji vynai daromi iš Sangiovese vynuogės, kaip įprasta regione. Taip pat daromi: „Balifico“ (supertoskanietis), „Vin Santo” (saldusis iš vytintų vynuogių), Vermentino (baltasis).