Baltasis sausas
Sotus, ryškus, mėsingas. Baltojo persiko, citrinmedžių žiedų, migdlų, krembriule, titnago aromatų. Tvirtos tekstūros, aštrios rūgšties, prieskoninių žolelių poskonio. Rekomenduotina vyną vartoti dabar bei jį brandinti.
Patiekti 11-13 °C temperatūros prie lašišos kepsnio su prieskoninių žolelių padažu ar paukštienos grietinėlės padaže.
Pretty aromas of honeysuckle, white peach, lemon tart and flint. It’s full-bodied, yet bright, with tangy acidity. Textured and fleshy. Some spice and hay notes to close. Drink or hold.
„Cristom Vineyards“ 1992 m. įsteigė Gerrie šeima, kad gamintų išskirtinius vynus, atskleidžiančius atskiras augavietes, laikantis ir taikant vynuogynuose ir ūkyje senojo pasaulio technologijas, derinant biodinaminius ir ekologinius ūkininkavimo metodus. Ūkio vyno gamybos kertinis akmuo yra pagrįstas tradiciniais metodais – vietos parinkimu, mažu derliumi, viso klasterio fermentacija ir vietinėmis mielėmis – siekiant gaminti subalansuotus, dinamiškus, intensyvius, tvirtos struktūros ir įspūdingo ilgio vynus. „Cristom“ ženklą sukūrė menininkas Timothy Tyleris. Vardas "Cristom" - tai dviejų Gerrie vaikų Christine ir Tomo vardų trumpinys. "Cristom" vynai yra daugybės unikaliai nulemtų individualių gyvenimų ir žemės interpretacijų, meistriškumo, valdomo vertybių ir principų, kruopščiai puoselėtų laikui bėgant, produktas.