Baltasis sausas
Vynas daromas iš atskiro Ried Schüttenberg vynuogyno, kuris auga 278mvjl aukštyje. Ried Schüttenberg yra aukščiausia Arbesthaler Hügelland (Arbesthal kalvos šalies) vieta, kurio į vakarus nukreipta dalis, apsupta miškų, sudaro idealias sąlygas baltajam vynui. Čia daugiau kalkakmenio viršutiniame dirvožemio sluoksnyje, o ryte ir vakare temperatūra yra vėsesnė nei likusioje vynuogyno dalyje. Nors 1,2 hektaro ploto vynuogyne 'Chardonnay' noksta iki vėlyvo rudens, tačiau "neduoda riebių“ vynų.
Vyno minerališkumas ir glaudžiai supinta tekstūra suteikia savitos elegancijos. Vynas, kurio ilgas brandinimo potencialas, su metais atskleis skonių ir aromatų sluoksnius.
Rankomis rinktų vynuogių sulčių spontaniška fermentacija daryta prancūziško ąžuolo statinėse ir betoniniuose talpose 20-25°C temperatūroje, po malolaktinio virsmo vynas 12 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse su nuosėdomis.
Likutinis cukraus kiekis: 1,2g/l.
Rūgšties kiekis: 6,3g/l.
Tiekti 10-12 °C temperatūros prie žuvies patiekalų, vėžiagyvių, pastos su baltaisiais triufeliais.
Markowitschių pavardė užima tvirtas pozicijas tarp ryškiausių Karnuntumo regiono vyno gamintojų. Skirtingos kainos ir kokybės baltųjų ir raudonųjų vynų spektras yra elegantiškas ir patrauklus pirkėjui. Vyndarys eksperimentuoja su įvairių dydžių ir gamintojų ąžuolo statinėmis. Čia gaminami vieni įdomiausių Austrijos "Pinot Noir" vynų.