Raudonasis sausas
Vynas gilus, tankus, struktūriškas, tvirtų taninų. Vynas brandintas su mielėmis. Po malolaktinės fermentacijos vynas 19 mėnesių brandintas naujo ąžuolo statinėse (93 % amerikietiško, 7 % prancūziško).
Vyno aromatai atsiskleidžia per išraiškingus ir koncentruotus mėlynių, laukinių šalavijų, rūkytos mėsos bei baltųjų pipirų ir apelsinų žievelės kvapus. Vynas sodrios tekstūros, kuriame dominuoja saldžių uogų, kakavos ir vanilės skoniai.
Tiekite 16-18 °C prie indiškų troškinių, ėrienos šonkaulių arba brandesnių sūrių.
A full-bodied syrah with notes of roasted plums, smoked meat, coffee, walnuts, figs and bitter chocolate. Dense and structured, with chewy, firm tannins and nutty elements to the ripe dark fruit. From biodynamically grown grapes with Demeter certification. Drink or hold.
„Hedges Family Estate“, puoselėja Raudonojo kalno (Red Mountain) turtus, derindama biodinaminį ūkininkavimą ir senus vyno gamybos metodus, suteikdama ausį žemei ir balsą vynmedžiams. "Hedges Family Estate" vienija praeitį ir dabartį, besivystančias vyno gamybos tradicijas ateinančioms kartoms. Vedama aistros autentiškumui ir gilaus ryšio su žeme, kurią jie vadina namais, Hedges šeima įkūnija šiuolaikinį vyno ūkį.